Az egyes hírek olvasásához kattints a címekre illetve a képre.

A MATASZ Veszprémi Egyesülete tagsága által támogatott iskolai ünnepségen a kultúra és a honvédelem jól megfért egymás mellett június 10-én Szentgálon, a Lőrincze Lajos Általános iskolában.

Az idei évben a Hősök Napját Balatonfűzfőn a templom épület felújítási munkálatai miatt koszorúzás nélkül ünnepeltük a Jézus Szíve plébánia templomban. Köszönjük Laposa Norbert plébános atyának a hősökért mondott misét.

Eötvös Károly Megyei Könyvtár, már hagyományosan részt vesz, az országosan meghirdetésre kerülő Közösségek Hete rendezvényein, amelyekbe idén először bekapcsolódott a MATASZ Veszprém Megyei Egyesületének Női tagozata is. A több mint egy hétig tartó program sorozat részeként a közösségi térben elhelyezett tárlókban kiállításra kerültek a tagok által...

Megemlékezés

2022.05.20

Emlékezni az elesettekre mindannyiunk felelőssége. A Német Hadisírgondozó Népi Szövetség (VDK e.V.) a 2022-es évben a magyar partnerével közösen két helyszínen, Veszprémben és Nagykanizsán szervezi a német-magyar katonatemetők karbantartási és állagmegóvási munkálatait. A veszprémi munkálatok befejezését követően civilek és katonák záróünnepség...

Bárdi-Farkas János a Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola, Gimnázium Technikum és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartója, a Magyar Tartalékosok Szövetség Veszprém Megyei Egyesületével közösen Szent László Légpuska Lőversenyt rendezett Veszprémben, ahol a versenyt előkészítették és levezették.