Az egyes hírek olvasásához kattints a címekre illetve a képre.

A COVID-19 járvány-vészhelyzet megszűnését követő első összejövetelén egyesületünk tartalékosai a HM Balatonakarattyai üdülőjének helyzetéről kaptak tájékoztatást.

Apród túra

2020.06.30

A Gyulaffy Apródok kirándultak Puszta Palota, Bátorkő várához 2020. június 27-én. Viszlát a Bátor Táborban Vinyén!

Tisztelt Tagtársaim! Elindítjuk a MATASZ Veszprém Megyei Egyesületében az egyesületi munkát, normál üzemmódon! Figyelembe vesszük a meghozott és érvénybe lévő rendszabályokat a COVID-19 járvány alatt szerzett tapasztalatokat!
A MATASZ VME elnöksége nevében tisztelettel meghívlak 2020. július 2-án csütörtökön 17.00 órakor Veszprémbe, az Agóra...

Befejeződött a 2019-2020 általános és a középiskolai tanév Magyarországon, befejeztük az iskolákban az Apród Programot. Ennek utolsó három hónapja rendkívüli körülmények között zajlott a COVID -19 járványügyi helyzet miatt. Szünidőre vonultak a diákok, akiknek jó pihenést és hasznos feltöltődést kívánunk a következő tanévre. Köszönjük a szakköri...

Felhívás

2020.05.27

A magyar hősök emlékünnepét Veszprém megyében - ismertebb nevén: a magyar hősök napját - hivatalosan, eddig minden évben Balatonfűzfőn, május hónap utolsó vasárnapján tartottuk.