Az egyes hírek olvasásához kattints a címekre illetve a képre.

LEP - CSRP találkozó Veszprémben 2021.09.16-án,amikor az egykori parancsnokságok munkatársai találkoznak egymással. A találkozó ünnepélyes megnyitásának képei, gratulálunk az elismerésben részesült bajtársainknak! foto: Kurutz Károly

2021. szeptember 4-én Európa-pikniket szervezett a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Veszprémvölgyben, a Kolostorok és Kertek szabadtéri rendezvényhelyszínen, amelyre civil szervezetként a Magyar Tartalékosok Szövetsége Veszprém Megyei Egyesülete is meghívást kapott.

Egyesületünk a következő tanévre is meghirdeti általános iskolák részére Apród Programját . A részletes programot mellékeltük.

A történelmi és a katonai hagyományoknak megfelelően augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepére, a repülősök védőszentjének napjára, és az 1941. április 12-i jutaspusztai repülőgép katasztrófa áldozataira emlékeztek pénteken Veszprémben, a Táborállás parkban lévő emlékműnél.

Hozzátartozók, katonatársak és a civil szervezetek képviselői szombaton a sopronbánfalvai temetőben emlékeztek meg, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról születésének 100. évfordulóján.