Az egyes hírek olvasásához kattints a címekre illetve a képre.

Megemlékezés

2022.05.20

Emlékezni az elesettekre mindannyiunk felelőssége. A Német Hadisírgondozó Népi Szövetség (VDK e.V.) a 2022-es évben a magyar partnerével közösen két helyszínen, Veszprémben és Nagykanizsán szervezi a német-magyar katonatemetők karbantartási és állagmegóvási munkálatait. A veszprémi munkálatok befejezését követően civilek és katonák záróünnepség...

Bárdi-Farkas János a Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola, Gimnázium Technikum és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartója, a Magyar Tartalékosok Szövetség Veszprém Megyei Egyesületével közösen Szent László Légpuska Lőversenyt rendezett Veszprémben, ahol a versenyt előkészítették és levezették.

Tekerj a sereggel!
Első nap: Rajt: Keszthely - Balatonakarattya 102km
Második nap: Balatonkenese-Keszthely. 96 km.
MATASZ Veszprém Megyei Egyesülete - Kerékpáros Tagozata.
foto SJSJ

A MATASZ Veszprém Megyei Egyesülete szervezésében az apródok és kadétok látogatást tettek a mai napon MH Pápa Bázisrepülőtéren. Köszönjük a szivélyes fogadtatást, a technikai eszközök megtekintésének lehetőségét és a kutyásbemutatót. A gyerekek nagyszerű élményekkel térhettek haza, iskoláikba.
Simon-Jójárt Sándor János
nyá. ezds. elnök MATASZ VME
...

Gyászhír

2022.04.30

Szomorúan vettük tudomásul Dr. Czuprák Ottó nyugállományú ezredes társunk halálhírét. Sokat tett a MATASZ elismertségéért. A hazai és külföldi szervezetek kapcsolatáért, a magyar tartalékosokért. Köszönjük munkásságodat, emléked tisztelettel őrizzük. A MATASZ VME tagsága nevében őszinte részvétünk a családjának.
Nyugodj békében Elnök Úr!
Simon Jójárt...