Versenyek

Apród Hét Próba


A MATASZ Veszprém Megyei Egyesülete az Apród Program keretében az ötödik éve foglalkozik az általános iskolák tanulóinak honvédelmi ismereteinek fejlesztésével. Az iskolai szakköri foglalkozásokon az acél, hogy a fiatalok bepillantást nyerjenek a Magyar Honvédségben szolgálatot teljesítők munkájába, a haza védelmének szükségességére és az erre történő felkészülés feladataira.

A MATASZ VME a Honvédelmi sportszövetség támogatásával a 2019-es évben egy játékos vetélkedőt szervezett, amely során szeretné egy kicsit más helyszínen is megjeleníteni az Apród Programot. Az Apród Hét Próba rendezvényünkön, a katonai hagyományokhoz kapcsolódó játékos vetélkedéssel szeretnénk színesíteni az öt éve beindított programunkat, ezzel is ösztöönözve a szakköri foglalkozásokon való további részvételt.

Az Apród Hét Próba időpontja: 2019. november 13. 09.00.-13.00.

Helyszíne: Veszprém Városi stadion.

A hét próba: kézigránát dobás célba, légpuska lövészet, darts célba dobás, petanque (a tűzérek játéka), Mátrix tájékozódás, fegyveres váltófutás.

Az első három csapat oklevél, kupa és a helyezést elért csapatok a sportban használatos ajándéktárgy jutalomban részesülnek.

Az iskoláktól 11 év és 14 év közötti fiatalok, négy fős csapatainak (max. 2-3 csapat) jelentkezését várjuk november 11-én 12. óráig a következő címre: demeterferenc54@gmail.com kérjük megadni az induló csapat és csapattagjainak a nevét.

Sok szeretettel várjuk a diákokat és az őket kísérő tanárokat!


70 éves a NATO "Multilevel Force Test"

vetélkedő általános iskolák számára

A vetélkedő 3. fordulója.

Kedves Versenyzők!

A ma lebonyolított kissé talán megerőltető 3. forduló után megszületett a "70 éves a NATO Multilevel Force Test vetélkedő végeredménye. A szervezők nevében gratulálunk minden csapatnak az elért eredményéhez, kiemelten az első három helyezett csapat tagjainak.

A fordulók során észrevehetően változott minden versenyző aktivitása. A 3. fordulóban igazi csapatszellem uralkodott az állomáshelyeken. Titkon ez volt egyik célkitűzésünk, hogy megéljétek az együvé tartozás élményét, és gyakoroljátok a bajtársiasságot.

Köszönjük a pozitív hozzáállást! Minden résztvevőnek erőt, egészséget kívánunk! Ne felejtsétek az élményt, és ha tehetitek folytassátok együtt, aktívan! 

                                                                                                                                          Szervezők