Az egyes hírek olvasásához kattints a címekre illetve a képre.

Gyulaffy Apród szakasz! Az együtt töltött időt megpecsételtük egy záró táborral Vinyén. Elérkezett a nap mikor négyévi apród szolgálat után ki osztottam kilenc apródnak az obsitos levelet. Útravalóul mindenki kapott egy katonai evőkészletet gravírozva (Gyulaffy Apród 2020) felirattal. A mostani tábor a ballagókról szólt. 6. án reggel a veszprémi...

Tisztelt tagtársaim!
Az idén is tervezik a Balaton átúszását, amelynek tájékoztatóját megküldöm. Cseke Sándor nyá. zls. urat felkértem, egyben megbízom a MATASZ VME csapatkapitányi teendők ellátásával. Bízom abban, hogy sokan fogjátok képviselni egyesületünket. Kérem július 15-ig részvételi szándékotokat neki jelezzétek a következő elérhetőségeken:
...

A COVID-19 járvány-vészhelyzet megszűnését követő első összejövetelén egyesületünk tartalékosai a HM Balatonakarattyai üdülőjének helyzetéről kaptak tájékoztatást.

Apród túra

2020.06.30

A Gyulaffy Apródok kirándultak Puszta Palota, Bátorkő várához 2020. június 27-én. Viszlát a Bátor Táborban Vinyén!

Tisztelt Tagtársaim! Elindítjuk a MATASZ Veszprém Megyei Egyesületében az egyesületi munkát, normál üzemmódon! Figyelembe vesszük a meghozott és érvénybe lévő rendszabályokat a COVID-19 járvány alatt szerzett tapasztalatokat!
A MATASZ VME elnöksége nevében tisztelettel meghívlak 2020. július 2-án csütörtökön 17.00 órakor Veszprémbe, az Agóra...