Az egyes hírek olvasásához kattints a címekre illetve a képre.

Veszprémben hagyományosan az Alsóvárosi temető honvéd sírjainál csütörtökön kezdődtek meg a város Halottak Napi megemlékezései. A hősi halált halt katonák emlékművénél Szabó György alezredes, kiemelt rotestáns lelkész mondott imát. Beszédjében kiemelte, hogy a katonák sajátja az, hogy a Halottak Napján nem csak a hozzátartozóikról emlékeznek meg,...

Halottak napja közeledvén eszünkbe jutnak régi bajtársaink, akik már nem lehetnek közöttünk. Rájuk emlékezvén jártuk végig a temetőket, látogattuk meg sírjaikat és helyeztük el virágainkat, jelezve, hogy nem felejtjük őket.

A MATASZ VME tagsága és elnöksége nevében tiszta szívből gratulálok, nagyszerű teljesítményetekhez és az eredményhez!
Simon-Jójárt Sándor János nyá. ezds.elnök, MATASZ Veszprém Megyei Egyesülete

A Magyar Honvédség 87. Bakony Harcihelikopter Ezredre emlékeztek október 9-én katonák és civilek Veszprémben a Táborállás parkban lévő emlékműnél.

Az Országos Haditorna Verseny megyei döntőjén szép eredményt értek el a MATASZ VME Apród programjához csatlakozott Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Technikum és AMI középiskolás tanulói. Gratulálunk az ötödik helyezéshez!

A Balatonfűzfő, Tobruki haranglábnál méltó módon megemlékeztek az aradi vértanúkról. Az ökumenikus istentisztelet után (Laposa Norbert plébános és Kovács Attila nyugalmazott református lelkész) dr. Csutorás Gábor nyugállományú alezredes tartott ünnepi beszédet.Majd Battyáni-Nagy Annamária, Csordás Éva, Rábai Zsanett ünnepi műsort adott a Váci...