Vakáció - Befejeződött a 2019-2020 iskolai tanév és az Apród Program

2020.06.22

Befejeződött a 2019-2020 általános és a középiskolai tanév Magyarországon, befejeztük az iskolákban az Apród Programot. Ennek utolsó három hónapja rendkívüli körülmények között zajlott a COVID -19 járványügyi helyzet miatt. Szünidőre vonultak a diákok, akiknek jó pihenést és hasznos feltöltődést kívánunk a következő tanévre. Köszönjük a szakköri foglalkozásokon, a rendezvényeken, versenyeken a részvételeteket és aktivitásotokat.
Köszönöm a Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Balatonfűzfő, a Bocskai István Református Általános Iskola - Papkeszi, a Veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskola - Veszprém, a Deák Ferenc Általános Iskola - Veszprém és a Gyulaffy László Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Gyulafirátót - iskolák vezetésének, tanárainak az Apród Program támogatását.
Köszönöm egyesületünk oktatóinak munkáját, akik kiváló szakmai tudással, lelkiismeretesen vezették a szakköri foglalkozásokat, szervezték az apródok részére a programokat. Pályáztak a HM, a HS, Veszprém Megyei Jogú Város és a MATASZ központ felé és ezeken nyertek is anyagi támogatást a programokra. Tervezték és magas színvonalon bonyolították a katonai foglalkozásokat, rendezvényeket, versenyeket. Köszönöm szépen mindazok munkáját, akik segítettek ezek végrehajtásában!
Simon-Jójárt Sándor János nyá. rep. ezds., elnökMATASZ Veszprém Megyei Egyesülete