Tekerj a sereggel! 2022.

2022.04.14

Tekerj a sereggel

A Honvédelmi Minisztérium Sajtóosztálya egy 10. éve zajló sikeres programra hívja fel a vállalkozó szellemű fiatalok és idősek figyelmét, a Balatont megkerülő kerékpározás szépségére.

A HM közleményében a következő olvasható:

Jubileumi évhez érkezett a "Tekerj a sereggel" tavaszi kerékpártúra. Az elmúlt tíz évben együtt tekert civil és katona, nyugdíjas és fiatal, sportoló és hobbi sportoló. Jó társasággal, a gyönyörű tájakat átszelve repül az idő, kiváló kikapcsolódást jelent mindenki számára, aki szeret hazánkban kerékpárral barangolni. 2022. május 14-15-én tekerjük körbe együtt a Balaton!

Az első napon Keszthelyről indulva, mintegy 106 kilométeres távolságot tesznek meg a kerékpározok a Balaton északi partján, érintve Szigligetet, Zánkát, Csopakot és Balatonakarattyát. Aki a szombat éjszakát Balatonakarattyán töltené, az bejelentkezhet a Magyar Honvédség Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központjába, hogy kényelmesen, kipihenten tudja folytatni a következő napra tartogatott kilométereket.

A második napon a túra a Balaton déli partján folytatódik. Balatonakarattyáról indulva Balatonszemes, Balatonfenyves érintésével Keszthelyre érkezik a tekerő sereg.

Jöjjön és csatlakozzanak Önök is a jubileumi túránkhoz! Egyúttal kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy tájékoztatja olvasóit erről a nagyszerű kikapcsolódási lehetőségről!

A túra ismertetője az alábbi linken érhető el:

https://honvedelem.hu/hirek/tekerj-a-sereggel-1.html