2023. március 8.

2023.03.12

Köszöntés egy szál virággal

Nőnap alkalmából március 9-én a MATASZ Veszprém Megyei Egyesület elnöksége néhány szívhez szóló beszéddel, és egy szál virággal köszöntötte a női tagjaikat.

A köszöntőt Demeter Ferenc elnök, valamint Simon-Jójárt Sándor előző elnök mondta. Hangsúlyozták, hogy ez a nap jelképes kell, hogy legyen, mert a nők iránti tisztelet és szeretet kifejezése nem korlátozódhat az évben csupán egy napra.

Kiemelték, hogy az egyesületen belül nagyon fontos szerepet játszanak a női tagjaik, mert a rendezvények szervezésében és lebonyolításában mindig ott vannak és segítik a jó hangulatú, és színvonalas lebonyolítást.

Megállapították, hogy az egyesület szerves része a női tagozat, ahol a hölgyek különböző kézműves dolgaikkal már sok kiállításon, bemutatón vettek részt és a látogatottság figyelembevételével elmondható, hogy ezek sikeresen zárultak. Ennek köszönhető az, hogy bemutatók mellett meghívást kaptak olyan foglalkozásokra is ahol az érdeklődőket igyekeznek megtanítani a kézműves tudásuk elsajátítására.

A virágok mellé elhangzott két Nőnapi vers, ami a költők által különlegesen megfogalmazott "hölgyeink nagyon szépen köszönjük" volt.